Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, condamnă acțiunea lui George Simion: vor urma sancțiuni

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, condamnă acțiunea lui George Simion de a intra împreună cu un grup de simpatizați în clădirea primăriei.

“Condamn descinderea ilegală în Primăria Timișoara a unui grup condus de un parlamentar Aur, ce s-a desprins dintr-un miting autorizat și care era în desfășurare pe trotuarul din fața clădirii primăriei. Intrarea cu forța într-o instituție, fără respectarea normelor legale, se pedepsește de către autoritățile statului român. Intervenția Jandarmeriei române a dus la evacuarea imediată a grupului turbulent. Vor urma sancțiuni conform prevederilor legale. Suntem pe poziții și la Lugoj unde au, din nou, o acțiune autorizată“, a declarat Ovidiu Drăgănescu.

Nu aceeași atitudine a avut subprefectul penelist la alegerile interne din PNL Timiș, când a folosit instituțiile de forță ale statului în interes de partid, fapt pentru care nici până astăzi niciun procuror nu s-a autosesizat, și când a bruscat în mod repetat un fost secretar de stat, în persoana lui Cătălin Iapă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole