VEST: un șofer de BMW a fost reținut pentru tentativă de omor după ce a intrat cu mașina pe trotuar şi a lovit un biciclist – ulterior a părăsit locul faptei

Un tânăr de 22 de ani este cercetat de procurorii din Arad pentru tentativă de omor, după ce a intrat, în mod intenţionat, cu autoturismul pe trotuar şi a lovit în plin un biciclist, pe care l-a lăsat inconştient, ulterior părăsind locul faptei.

Şoferul a făcut gestul din răzbunare, după ce a avut un conflict cu persoana aflată pe bicicletă.

El a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conform datelor făcute publice, joi, de reprezetanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, evenimentele care au dus la deschiderea dosarului penal au avut loc săptămâna trecută.

În data de 17.12.2023 inculpatul C.I. s-a deplasat cu autoturismul marca BMW pe strada Cocorilor din municipiul Arad, circulând pe trotuar, unde, cu intenţie, l-a lovit pe persoana vătămată LGI, care se deplasa pe bicicletă, iar ulterior a părăsit locul faptei, intrând din nou pe partea carosabilă a străzii. Persoana vătămată a fost proiectată în aer, apoi s-a lovit de pământ şi şi-a pierdut cunoştinţa, fiind ulterior transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Reprezentanţi ai instituţiei au declarat pentru News.ro că tânărul de 22 de ani a făcut acest gest din răzbunare, în contextul în care avusese un conflict cu persoana aflată pe bicicletă.

Joi, şoferul urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Biserica Ortodoxă Seceani a fost vandalizată

Un act de vandalism a avut loc în localitatea Seceani. Pereții Bisericii Ortodoxe Seceani au fost împroșcați cu ulei ars. A fost sesizată Poliția Orțișoara, în vederea depistării persoanelor care…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole