Timișoara: consilierul local PSD, Radu Țoancă, surprins când dormea la o conferință a partidului unde se “identificau soluții pentru problemele actuale din domeniul sănătății“

PSD Timiș a organizat astăzi la Timișoara un eveniment tipic USR-ist, “TIM MED SUMMIT 2023, o politică pe care social-democrații de tip nou, dar niciodată validați în alegeri uninominale, o practică de o perioadă, ca și cum asta le-ar aduce vreodată vreun avantaj politic.

Vineri, 19 mai 2023, începând cu ora 18:00, Organizația Municipală PSD Timișoara organizează evenimentul TIM MED SUMMIT 2023. Vă invităm să vă alăturați TIM MED SUMMIT 2023, conferința unde medicina și politica stau la aceeași masă pentru a identifica soluții pentru problemele actuale. Acest eveniment va oferi oportunitatea de a participa la prezentări captivante și de a întâlni profesioniști din domeniul sănătății. Participanții vor avea ocazia să afle mai multe despre cele mai noi investiții în sistemul medical, modalități de accesare a fondurilor pentru aparatură medicală și multe altele. Programul conferinței va include discuții și prezentări susținute de specialiști din domeniul medical și oameni politici de la nivel local și național. Locația de desfășurare a evenimentului este Perla Events, Piața Bisericii, nr. 8, Timișoara“, se arăta într-o invitație de presă, transmisă către mass-media joi.

Evenimentul a stârnit un dezinteres total, atât din partea presei, cât și din partea invitaților, extrem de puțini la număr așa cum se poate vedea din pozele postate de PSD-iști pe rețelele sociale, în majoritate covârșitoare fiind vorba despre membri de partid.

Conform afișului de eveniment, transmis presei, urmau să participe șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, directorul Spitalului Județean Timișoara, Dorel Săndesc, mai mult afacerist deja decât medic, și un copilaș, asistent universitar, instalat halucinant de ministrul Alexandru Rafila tocmai în funcția ca secretar de stat la Ministerul Sănătății, Alexandru Rogobete.

Așa cum ne-a obișnuit în ultima perioadă șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a comis o nouă gafă.

Deși era dat ca și cap de afiș, conform unor surse participante, Alfred Simonis a lipsit de la eveniment, probabil mai preocupat de combinațiile dâmbovițene și ocupat cu ultimele uneltiri prin care Sorin Grindeanu să rămână ministru, decât de problemele din județul din care oricum lipsește constant.

Dezbaterea se pare că a fost atât de interesantă încât consilierul local PSD, Radu Țoancă, a fost surprins dormind.

Ipostaza a putut fi observată într-o fotografie postată după eveniment de organizația de tineret a PSD, TSD Timișoara, poză care, în mod ridicol, după câteva minute, a fost ștearsă de pe pagină.

În aceste condiții postările tinerilor PSD-ști făcute cu o zi înainte de MARELE eveniment prin care doreau promovarea întâlnirii nu sunt doar amuzante, ci chiar îți pot provoca durei de stomac din cauza râsului, cum este cea de mai jos:

Au rămas mai puțin de 24 de ore până la cea mai așteptată conferință, TIM MED SUMMIT 2023, cu și despre sistemul medical. Mâine de la 18:00 dezbatem împreună cele mai recente proiecte din sistemul medical și găsim soluții la problemele existente.  Și pentru că un eveniment atât de așteptat implică întodeauna experiență și profesionalism, PSD Timișoara și TSD Timișoara vă prezintă speakerii din cadrul TIM MED SUMMIT 2023.  Vor fi alături de noi Alfred Simonis, liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților, Mihai Ritivoiu, prefectul județului Timiș, Prof. Dorel Săndesc, manager SCJUT și As. univ. dr. Alexandru Rogobete, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății. Oameni cu experiență în lupta pentru reformarea și îmbunătățirea sistemului medical și care au acceptat provocarea de a creiona alături de noi schița celui de mâine, mai performant, eficient și incluziv. Nu rata evenimentul de mâine, nu rata să faci parte dintre cei care vor duce mai departe misiunea începută de ei! Ne vedem la 18:00 la TIM MED SUMMIT 2023!“, se artă pe pagina TSD Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole