Timișoara: concert RIFF – Acoustic Shock, luni 19 februarie, de la ora 19.30, la Teatrul Merlin

Asociația CULTURAL Act în parteneriat cu Teatrul MERLIN organizează luni 19 februarie 2024, de la ora 19.30, concertul Riff – Acoustic Shock.

Concertul „RIFF – Acoustic Shock” este o provocare atât pentru spectatori cât și pentru membrii grupului, care au inovat sunetul, au reorchestrat piesele, căutând culoarea și nuanțele potrivite fiecărei melodii, au creat un pachet nou, atractiv, cu accent pe melodicitatea cântecelor, dar rămânând în caracteristicile sound-ului RIFF, păstrând stilul inconfundabil prin care grupul se distinge în peisajul muzical românesc“, arată organizatorii.

 Eminamente o formație de hard-rock și blues, RIFF face această schimbare majoră, cântând cu instrumentele acustice piesele cunoscute, într-o sonoritate nouă, demonstrând valabilitatea muzicii grupului indiferent de forma audio în care este îmbrăcată, muzică care își păstrează originalitatea, culoarea și vigoarea.

„Concerte-n sat” în comuna Remetea Mare

Primăria Remetea Mare organizează în 21 septembrie (Remetea Mare) și în 23 septembrie (Ianova) evenimentul „Concerte-n sat”, susținut de Asociația Culturală Timorgelfest. Concertul va fi urmat de un atelier și…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole