Timișoara: colibe improvizate din cinci locații au fost demolate. Polițiștii locali au depistat șapte oameni ai străzii

Polițiști locali din cadrul Serviciilor Ordine Publică și Protecția Mediului au mers astăzi în mai multe locații din Timișoara, unde existau date că sunt improvizate colibe în care se adăpostesc oameni ai străzii și că se adună cantități semnificative de deșeuri, transformând zonele respective în focare de infecții.

S-a acționat în zonele Parcul Botanic – la rambleul de cale ferată, în spate la Shopping City din Calea Șagului, pe străzile Tudor Vladimirescu (Autogară), Luță Ioviță – lângă Parcul 3 August 1919, Calea Bogdăneștilor.

În cadrul acțiunii au fost depistate un număr de șapte persoane, care au fost predate pentru luarea în evidență și acordarea de sprijin Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara. De asemenea, a fost solicitat ajutorul echipelor de salubrizare din cadrul Retim pentru a igieniza zonele respective și a demola colibele, urmând ca astfel de acțiuni să se desfășoare periodic pentru a descuraja ridicarea altor noi adăposturi improvizate„, transmite Poliția Locală Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole