Un scandal început în mijlocul străzii, s-a terminat în sediul de poliție, la Lugoj. Doi tineri au fost reținuți

Polițiștii Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, duminică noaptea, au surprins la intersecția străzilor Ștrandului cu Nicolae Bălcescu din municipiu, un grup de persoane în stare vădită de ebrietate, care se manifestau violent, provocând scandal.

Aceștia au fost somați să înceteze scandalul, dar au refuzat.

„Având în vedere aceste aspecte, trei bărbați, în vârstă de 17, 19 și 31 de ani,  au fost imobilizați și conduși la sediul poliției, ulterior fiind sancționați contravențional cu suma de 8.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991, pentru scandal și adresarea de injurii și expresii jignitoare. La scurt timp, cei doi bărbați, de 19 și 31 de ani, au revenit la sediului poliției, provocând scandal și manifestându-se violent, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică”, transmite IPJ Timiș.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, iar în urma probatoriului administrat bărbații, de 19 și 31 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând să fie prezentați magistraților în vederea luării unei măsuri preventive.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole