Timișoara City Marathon așteaptă la start peste 1.100 de alergători – organizatorii anunță principalele restricții rutiere pentru evenimentul de duminică, 22 octombrie

Timișoara City Marathon așteaptă la start peste 1.100 de alergători din țară și străinătate.

Organizatorii anunță principalele restricții rutiere.

Duminică, 22 octombrie, are loc a VII-a ediție a evenimentului de alergare Timișoara City Marathon, în cadrul căruia se va da startul celor patru curse: maratonul de 42 de km cu plecare de la Otelec și semimaratonul de 21 de km, cursa de 10 km, respectiv 3 km cu plecare din Piața Libertății din Timișoara. La eveniment vor participa peste 1.100 de alergători din România și străinătate, precum și sute de susținători.

Organizatorii anunță principalele restricții rutiere în ziua evenimentului.

Traseul curselor cronometrate va urma în mare parte cursul canalului Bega, însă vor fi artere pe care circulația autovehiculelor va fi restricționată, după cum urmează:

Închidere străzi:

●            Str. 20 Decembrie;

●            Bdul. C.D. Loga (parțial);

●            Str. M. Eminescu (parțial);

●            Str. A. Borza (parțial);

●            Str. G. Enescu;

●            Bdul. V. Pârvan (inclusiv Pasajul Michelangelo);

●            Bdul. Coposu;

●            Str. Pestalozzi (până în dreptul străzii Ștefan cel Mare);

●            Splaiul Nistrului (parțial);

●            Str. I.L. Caragiale;

●            Splaiul Spiru Haret.

Vor fi restricții și în ceea ce privește circulația mijloacelor de transport în comun. Astfel, între orele 09:00 – 14:00, liniile 16, E3, E7 și E8, care circulă pe Bdul. Pestalozzi și Bdul. Vasile Pârvan, nu se vor deplasa pe acest tronson.

Timișoara City Marathon este un eveniment organizat de către Club Sportiv Alergotura și finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte Timișoara și prin contribuția partenerilor și participanților înscriși la eveniment.

Alergotura promovează alergarea ca un element al unui stil de viață sănătos. Membrii clubului se implică voluntar în dezvoltarea spiritului civic al comunității locale, având la activ câteva mii de ture de alergare, precum și organizări de evenimente sportive. Amintim: Timotion, La Petrovaselo în vie, Pe un picior de Plai, Tura Licuricilor etc..

Recomandările noastre

Cele mai citite articole