Timișoara: Burger King a deschis un restaurant în Iulius Town – pentru nesătui există o ofertă specială – doi burgeri Whopper la preț promoțional

Burger King și-a extins prezența în Timișoara, prin deschiderea unui nou restaurant în oraș, la parterul clădirii de birouri United Business Center 1 din ansamblul mixed-use Iulius Town.

Noul Burger King își întâmpină oaspeții cu un dublu salut, „CEAU, CEAU, TIMI!”, un mod autentic de a celebra noul restaurant din oraș și de a invita comunitatea să (re)descopere gustul autentic al produselor sale.

Cu ocazia inaugurării, Burger King are o promoție de neratat disponibilă doar astăzi, 5 martie 2024.

Pe tot parcursul zilei, clienții beneficiază de o ofertă specială: doi burgeri Whopper la prețul de numai 29 RON.

Noua deschidere din ansamblul mixt Iulius Town este un pas înainte în planul nostru strategic de a ne consolida prezența pe piața din România, în centre urbane importante. Alături de ofertele speciale din ziua deschiderii, ne așteptăm clienții zi de zi cu o varietate de produse și oferte, cum sunt King Deals, cunoscută drept platforma permanentă de oferte Burger King, care vine acum cu o combinație nouă la doar 9,90 lei – o porție de cartofi prăjiți cu Cheeseburger 100% vită sau cu Cheeseburger Plant-Based -, sau produse în ediție limitată, cum este noul burger Lady Brie din platforma King’s Collection. Suntem pregătiți să ne surprindem clienții la fiecare vizită și să le oferim mereu experiențe de calitate”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Restaurantul beneficiază de un spațiu de servire generos și opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare, iar echipa formată din 35 de angajați este pregătită să ofere cele mai bune produse și servicii, continuând tradiția Burger King: calitate remarcabilă și gust autentic.

Noul Burger King din Iulius Town este al doilea restaurant Burger King deschis anul acesta în România, primul fiind inaugurat în luna ianuarie în proiectul mixed-use Palas, dezvoltat de IULIUS la Iași.

Horticultura S.A. face angajări 

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole