Timișoara: circa 50 de taximetriști au protestat în fața primăriei – solicită eliminarea UBER și BOLT pe care îi acuză de concurență neloială

Aproximativ 50 de şoferi de taxi au protestat, miercuri, în faţa Primăriei Timişoara, si s-au deplasat la sediul ANAF din Timişoara. Ei au cerut eliminarea transportului alternativ realizat de şoferii Uber sau Bolt.

Conducătorii de taxi au organizat, miercuri, un protest zgomotos, cu vuvuzele, în faţa Primăriei Timişoara.

Cei care au luat parte la acţiune spun că şoferii din transportul alternativ le fac concurenţă neloială, că nu plătesc taxe şi practică tarife mult mai mici. Şoferii de taxi spun că asta conduce la intrarea în colaps a activităţii de taximetrie şi la pierderea a zeci de mii de locuri de muncă la nivelul întregii ţări.

Protestatarii au afişat şi mesaje precum: ”Eliminare transport alternativ!! Taxiul – o profesie, nu doar o aplicaţie” sau ”25% POT şi TREBUIE să rămână în ROMÂNIA”.

Protestatarii au înaintat un memoriu reprezentanţilor Primăriei Timişoara, s-au deplasat pe jos, în marş, până la sediul ANAF Timişoara unde au depus şi acolo un memoriu.

Ultima acţiune de acest fel a fost organizată de taximetrişti la Timişoara, în luna iunie, când au organizat şi un marş cu maşinile prin oraş.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole