Timișoara: bătaie pe școlile de elită la înscrierile la clasa pregătitoare – s-au depus mai multe cereri decât locuri disponibile

Înscrierile pentru clasa pregătitoare sunt în plină desfășurare. Și în acest an, la trei unități de învățământ s-au depus mai multe cereri decât locuri disponibile.

Lună aceasta se desfășoară prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare. În Timiș sunt disponibile 6.725 de locuri, în 326 de clase zero.

Și în acest an, trei școli din Timișoara sunt la mare căutare. Este cazul Școlii Gimnaziale nr. 30, din zona Soarelui, unde sunt 174 locuri în șapte clase pregătitoare, numărul cererilor a ajuns deja la 211. La fel se întâmplă la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” sunt 88 de locuri în patru clase pregătitoare, însă au fost înscriși 113 copii. Și la Colegiul Național Bănățean, unde au fost înscriși deja 102 copii, deși sunt disponibile 88 de locuri în patru clase pregătitoare.

Prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare se desfășoară până la data de 18 mai.

Sorin Cîmpeanu: Şcoala va începe pe 8 noiembrie

Elevii reiau cursurile pe 8 noiembrie, a anunţat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, luni, într-o declaraţie de presă. „Pe 8 noiembrie şcoala va începe. (…) Vom avea consultări cu autorităţile sanitare…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole