Timișoara: bătaie în Parcul Central între două persoane – un bărbat de 74 de ani a înjunghiat un alt bărbat de 63 de ani

Poliţiştii din Timişoara anchetează o altercaţie care a avut loc, miercuri, într-un parc din oraş, între doi bărbaţi. Unul l-a înjunghiat pe al doilea, dar la rândul său a fost rănit în urma unei căzături. Ambii au ajuns la spital.

Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în Parcul Central din Timişoara, a avut loc o altercaţie între doi bărbaţi. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în urma unor discuţii în contradictoriu, un bărbat, în vârstă de 74 de ani, i-ar fi provocat unui alt bărbat, în vârstă de 63 de ani, o plagă prin înjunghiere la nivelul omoplatului drept”, a transmis, miercuri, IPJ Timiş.

Sursa citată a precizat că bărbatul de 74 de ani prezenta o plagă la nivelul capului, se pare ca urmare a unei căzături.

Ambii bărbaţi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptei şi clarificarea întregii situaţii de fapt”, a mai transmis sursa citată.

Deocamdată nu se ştie motivul pentru care cei doi bărbaţi s-au luat la bătaie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole