Timișoara: 4.900 de copii fac școală online din cauza lipsei căldurii în clase sau a lucrărilor de reparații

Inspectoratul Școlar Județean Timiș informează că 8 unități școlare își desfășoară activitatea în totalitate sau parțial online, cu 214 formațiuni de studiu din cauza lipsei încălzirii în clase sau a infrastructurii în reparații.

În total peste 4.900 elevi și preșcolari fac școală în online, față de peste 14.900 săptămâna trecută – a explicat astăzi Cosmin Hogea, inspector șef adjunct al ISJ Timiș.

Tot astăzi, număr teste de salivă pozitive la testarea din 15 februarie au fost numai 5 teste pozitive, pentru toate se așteaptă confirmarea/infirmarea RT-PCR, iar în 14 februarie, 6 teste pozitive.   pentru toate se așteaptă confirmarea/infirmarea RT-PCR.

ISJ Timiș a prezentat și numărul de cazuri pozitive SARS-COV2 în perioada 3 – 8 februarie 2022 (simptomatici testați RT-PCR): în total, au fost 255 elevi (596 au fost la raportarea precedentă). Deci numărul celor infectați cu SARS-COV2 este în scădere în rândul elevilor din Timiș.

De asemenea, în perioada 10 – 16 februarie 2022, au fost depistate 62 de cadre didactice, 9 personal auxiliar și 9 personal nedidactic.

Aflate în izolare erau 38 cadre didactice, 13 personal auxiliar și 16 personal nedidactic.

Sorin Cîmpeanu: Şcoala va începe pe 8 noiembrie

Elevii reiau cursurile pe 8 noiembrie, a anunţat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, luni, într-o declaraţie de presă. „Pe 8 noiembrie şcoala va începe. (…) Vom avea consultări cu autorităţile sanitare…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole