Primăria Timișoara reia întâlnirile în cadrul Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret

Primăria Timișoara a reluat astăzi întâlnirile cu reprezentanții organizațiilor de tineret și a altor tineri activi și interesați să se implice în politicile publice locale pentru domeniul de tineret.

“Consiliul Consultativ reprezintă forul consultativ pe lângă Primăria Municipiului Timișoara,  care funcţionează pe baza dialogului structurat în ceea ce priveşte elaborarea şi monitorizarea aplicării politicilor publice în domeniul tineretului la nivel local. În luna iunie, primarul Dominic Fritz s-a întâlnit cu ligile studențești într-o discuție preliminară despre problemele studenților, în special din Complex. Acestea vor fi discutate și astăzi, va fi abordat modul de lucru din cadrul Consiliului Consultativ și va fi prezentată noua Lege a Tineretului, care așteaptă promulgarea“, se arată într-un comunicat de presă.

77,5% dintre părinți nu vor să își vaccineze copiii

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a anunțat că 77,5% dintre părinții elevilor, chestionați de minister, au declarat că nu intenționează să își vaccineze copiii. „Am centralizat 290.000 de chestionare privind intenția…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole