Timișoara 2023 – spectacol de dans și teatru sub lumina reflectoarelor la Cazarma U – evenimentul are loc duminică, 23 iulie 2023, începând cu ora 22:00

Spotlight Heritage Timișoara organizează duminică, 23 iulie 2023, începând cu ora 22:00, la Cazarma U, un spectacol de dans și teatru pe durata a trei ore.

Prin dans și teatru aducem în prim-plan unele dintre poveștile captivante ale orașului Timișoara și ale cartierului Giroc, care se desfășoară într-un dans al evoluției, învăluit în amintiri ale evoluției tinerilor care au realizat Revoluția din ’89. Sub lumina reflectoarelor, ne întoarcem pe drumurile trecutului, unde se ascunde glasul tinerilor curajoși, acei căutători de schimbare. Te așteptăm în weekend la o seară în care trecutul și prezentul se vor întâlni pe aceeași scenă, unde se vor împleti și vor crea o punte de trecere peste granița timpului“, arată organizatorii.

Intrarea la eveniment va fi liberă.

Spotlight Heritage Timișoara / Patrimoniul sub reflectoare este o inițiativă culturală digitală a Universității Politehnica Timișoara realizată în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, parte a Programului Cultural Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii. Proiect cultural co-finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, Ministerul Culturii, EEA and Norway Grants.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole