Timiș: un șofer băut și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina pe drumul dintre Hodoni și Dudeștii Noi

Accident pe drumul dintre localitățile Hodoni și Dudeștii Noi. Un bărbat de 42 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara drumului. Polițiștii ajunși au descoperit că șoferul nu avea permis de conducere și era băut.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a condus un autoturism pe drumul de legătură dintre localitățile Hodoni și Dudeștii Noi, dinspre Hodoni spre localitatea Dudeștii Noi, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole