Timiș: un incendiu pornit la o combină agricolă a ars 2.000 mp de lan de orz, 5.000 de mp lan de grâu și 5 hectare de miriște

Pompierii timișeni au fost solicitați, în jurul orei 14:20, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un utilaj agricol – combină, în comuna Cenad.

A fost alertată Secția de Pompieri Sânnicolau Mare și trimiși la locul intervenției șapte pompieri cu o autospecială de stingere și un autocamion cu container de stingere.

La sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta la un utilaj agricol, cu propagare la culturile agricole. În urma incendiului au ars: utilajul agricol, pe aproximativ 80% din suprafață, lan de orz, pe o suprafață de aproximativ 2.000 mp, lan de grâu, pe o suprafață de aproximativ 5.000 mp și 5 hectare de miriște„, transmite ISU Timiș.

La fața locului au intervenit și pompierii voluntari ai comunei Cenad cu două autospeciale de stingere și alte două utilaje.

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, ca urmare a efectului termic în urma frecării mecanice a combinei agricole.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole