Urmărire pe Calea Buziașului. Un șofer drogat a ajuns cu mașina pe spațiul verde

Urmărire ca în filme pe Calea Buziașului. În noaptea de duminică spre luni, polițiștii care se aflau în executarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unei mașini pentru un control. Șoferul nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea. Nu a durat mult și șoferul a pierdut controlul volanului și a pătruns pe zona verde a sensului giratoriu din Calea Buziașului. Pentru că șoferul de 33 de ani, nu avea un comportament adecvat, oamenii legi l-au dus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive. Mai mult, polițiștii au verificat baza de date și au descoperit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și “conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive”.

Luni seara, polițiștii din Timișoara au oprit pentru control, pe Calea Torontalului o mașină condusă de un tânăr de 24 de ani, care în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultând o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a procedat la conducerea bărbatului la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru “conducerea unui autoturism sub influența alcoolului”.

Un alt șofer, de 44 ani, a fost oprit pentru control pe strada Drăgășani. Polițiștii au verificat în baza de date și au descoperit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”. 

Alt șofer cu o alcoolemie de 0,88 mg/l a fost prins pe strada Bartok Bela din Dumbrăvița. Polițiștii l-au dus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

Măcel în pădurile din vest. Continuă tăierile ilegale

În perioada 06 – 17.12.2021, reprezentanții Gărzii Forestiere Timișoara împreună cu reprezentanți ai Inspectoratelor de Poliție Județene – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, au efectuat verificări pe raza județelor Timiș, Hunedoara…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole