Timiș: tânăr fără permis, drogat și cu mașina neînmatriculată prins de polițiști după o urmărire ca în filme – totul s-a terminat într-un stâlp

Polițiștii timișeni au depistat drumurile din în județ doi bărbați bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Azi noapte, în jurul orei 01:20, polițiștii orașului Sânnicolau Mare, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Mihai Viteazu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care avea aplicată plăcuța cu numărul de înmatriculare doar în partea din spate, conducătorul auto neconformându-se semnalului și continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, acesta continuându-și deplasarea, iar în capătul străzii Victor Babes, conducatorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate din lemn, rezultând doar pagube materiale. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare atribuit unui alt autoturism. De asemenea, în urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice„, transmite IPJ Timiș.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Luni, în jurul orei 07:50, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Aristide Demetriade, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 19 ani.

În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Zeci de pietoni amendați, la Timișoara

Polițiștii rutieri i-au luat la puricat pe șoferii indisciplinați. Astfel, miercuri, 25 august, în orele 07.00-12.00 și 17.00-20.00, polițiștii împreună cu lucrători ai Secțiilor Urbane din Timișoara au desfășurat o…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole