Restricții pe timp de noapte în weekend – la Moșnița Nouă, Șag, Becicherecu Mic și Moravița

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ieri măsuri suplimentare pentru mai multe localități.

Localitățile Moșnița Nouă, Șag, Becicherecu Mic și Moravița intră în vigoare carantina de noapte în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

“Becicherecu Mic, Moravița, Moșnița Nouă și Șag au o rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori. Totodată, municipiul Timișoara, orașele Buziaș, Jimbolia și UAT-urile Dudeștii Noi, Ghiroda, Pădureni, Parța, Sacoșu Turcesc au fost trecute pe anexa 3 cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori. Municipiul Lugoj, orașele Ciacova, Deta, Gătaia, Recaș și unitățile administrative-teritoriale Boldur, Birda, Brestovăț, Orțișoara, Peciu Nou, Remetea Mare, Sânmihaiu Român și Uivar au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori“, transmite Prefectura Timiș.

Măsurile se vor aplica începând de astăzi, 21 septembrie.

Măcel în pădurile din vest. Continuă tăierile ilegale

În perioada 06 – 17.12.2021, reprezentanții Gărzii Forestiere Timișoara împreună cu reprezentanți ai Inspectoratelor de Poliție Județene – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, au efectuat verificări pe raza județelor Timiș, Hunedoara…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole