Restricții pe timp de noapte în weekend – la Moșnița Nouă, Șag, Becicherecu Mic și Moravița

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ieri măsuri suplimentare pentru mai multe localități.

Localitățile Moșnița Nouă, Șag, Becicherecu Mic și Moravița intră în vigoare carantina de noapte în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

“Becicherecu Mic, Moravița, Moșnița Nouă și Șag au o rata de infectare mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori. Totodată, municipiul Timișoara, orașele Buziaș, Jimbolia și UAT-urile Dudeștii Noi, Ghiroda, Pădureni, Parța, Sacoșu Turcesc au fost trecute pe anexa 3 cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 4/1000 de locuitori. Municipiul Lugoj, orașele Ciacova, Deta, Gătaia, Recaș și unitățile administrative-teritoriale Boldur, Birda, Brestovăț, Orțișoara, Peciu Nou, Remetea Mare, Sânmihaiu Român și Uivar au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori“, transmite Prefectura Timiș.

Măsurile se vor aplica începând de astăzi, 21 septembrie.

Polițiștii din Timiș vizitați de colindători

Polițiștii timișeni au fost vizitați în cursul acestei săptămâni de colindători. Colindătorii, atât din cadrul celorlalte instituții ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Ministerului Apărării Naționale, cât și din rândul…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole