Timiș: stare de alertă pe calea ferată – o săgeată albastră a luat foc în Gara Hodoni – 60 de pasageri se aflau în automotorul care circula pe ruta Satchinez-Periam

Vineri, 30.04.2024, în jurul orei 17:30, ISU Timiș a intrat în alertă după ce a pompierii au fost anunțați prin S.N.U.A.U. 112 despre producerea unui incendiu la compartimentul motor al unui tren R 2625 (automotor), în localitatea Hodoni.

Trenul se deplasa pe ruta Satchinez-Periam, iar în momentul producerii evenimentului, acesta staționa în Gara Hodoni. A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și au fost trimise la locul evenimentului două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La locul intervenției a fost alocată o ambulanță SAJ. În sprijinul pompierilor a intervenit SVSU Satchinez. La sosirea la locul intervenției, s-a constatat că incendiul se manifesta cu degajări de fum la compartimentul motor. S-au autoevacuat în siguranță aproximativ 60 de persoane, fără a necesita îngrijiri medicale“, a transmis ISU Timiș.

Pompierii au intervenit pentru lichidare și evacuarea fumului din vagon.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole