Timiș: razie a polițiștilor – au fost aplicate peste 500 de amenzi din care circa 300 pentru viteză – au fost reținute 33 permise de conducere

În perioada 02 – 04 februarie a.c., polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pe raza întregului județ, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Astfel, au fost legitimate 685 de persoane și au fost verificate peste 500 de vehicule.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 535 de sancțiuni contravenționale, dintre care 295 au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 61 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 21 pentru abateri săvârșite de către bicicliști, 2 pentru abateri săvârșite de către pietoni, 1 pentru conducere agresivă și 155 pentru alte abateri la regimul rutier. De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 33 permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare“, a transmis IPJ Timiș.

În ceea ce privește creșterea gradului de siguranță rutieră, au fost testate 504 persoane cu aparatul alcooltest și 37 de persoane cu aparatul drugtest.

Totodată, au fost constatate 7 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole