O familie din Timișoara s-a trezit noapte cu hoții în casă

În această noapte, polițiștii timișeni au reținut patru bărbați pentru 24 de ore bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, în noaptea de 22 spre 23 iulie, poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că în jurul orei 02:00, persoane necunoscute ce purtau cagule pe față au pătruns în incinta unei locuințe din Timișoara, unde au exercitat acte de violență asupra a trei persoane prezente în imobil. Aceștia nu au plecat cu mâna goală și au luat cu ei 3 telefoane mobile, un card bancar, o brățară de aur și 2 chei auto.

În urma investigatiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale -I.P.J Timiș, s-a reușit, la scurt timp, identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, respectiv patru bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%. În cursul nopții, cei patru bărbați cercetați pentru tâlhărie calificată, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, urmând a fi propuși magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză și recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole