Timiș: Primăria Jamu Mare – una dintre cele mai sărace din județ – a plătit peste 60.000 de lei pe beculețele de Crăciun –țurțuri luminoși și leduri flash

Primăriile din Timiș continuă risipa banului public și astăzi vă prezentăm un nou exemplu.

Noul primar liberal al comunei Jamu Mare, Petre Gagea, ales în urma alegerilor din 2020 și aflat la primul mandat a dorit să ofere cetățenilor o surpriză de Crăciun.  

Așa se face că Primăria a cumpărat pentru a înfrumuseța comuna, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, tot felul de ghirlande și obiecte luminoase.

Deoarece este una dintre cele mai sărace comune din județ, este evident că locuitorii nu beneficiază în primul rând de toate utilitățile de bază – apă, canal, drumuri – dar Primăria își permite să cheltuie fonduri publice pentru beculețe de atârnat în pomi sau de agățat pe stâlpi, care nu sunt ieftine deloc.

Administrația condusă de Petre Gagea a cumpărat în luna noiembrie, așa cum puteți vedea în fotografiile de la finalul articolului, prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice, 5 șiruri luminoase flash pentru care a plătit peste 1.000 de lei, 100 de țurțuri luminoși flash care au costat peste 23.000 de lei și 50 de leduri flash la prețul total de aproape 40.000 de lei.

Concluzia o trageți dumneavoastră, dragi cititori.

Zilele trecute vă prezentam cum Primăria Sânnicolau Mare a plătit 100.000 de lei pentru pomi ornamentali sau cum Primăria Giarmata cheltuie 20.000 de lei pentru un sondaj de opinie.

Vom continua acest demers de a arăta cum este risipit banul public în exclusivitate pe Buletin de Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole