Subprefectul PSD de Timiș, Sorin Ionescu, merge la piață în timpul programului de lucru – tocmai la Nițchidorf, la 36 de km de Timișoara

Subprefectul PSD de Timiș, Sorin Ionescu, s-a lăudat astăzi pe pagina sa de Facebook că și-a făcut cumpărăturile la piață, în timpul programului de muncă.

Și pentru că acest aspect nu era destul, subprefectul PSD de Timiș a dorit să știm și că s-a deplasat la 36 de km de Timișoara, în comuna Nițchidorf, pentru niște usturoi și pipărci.

Și pentru că nici acest aspect nu era destul, Sorin Ionescu a îmbrăcat totul ca să pară o frumoasă vizită de lucru, presărată cu o întâlnire cu sătenii desprinsă mai degrabă dintr-o campanie electorală la care a participat și primarul PSD al localității, Dănuț Drăghici.

După care ne-a împărtășit emoțiile trăite:

PIAȚA agroalimentară din comuna Nițchidorf o găsiți deschisă în fiecare zi de marți, de la ora 10:00. Producătorii locali au de astăzi o piață nouă în care își pot promova atât munca lor cât și produsele din propriile grădini. Îi felicit pe primarul Dănuț Drăghici și consilierii locali din Nițchidorf care au realizat această locație din bugetul propriu al comunei. Am întâlnit astăzi oameni simpli, muncitori și de apreciat“, a scris Sorin Ionescu pe Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole