Timiș: polițiștii au dat 334 de amenzi, în valoare de peste 130.000 de lei, în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie. 19 șoferi au rămas fără permise de conducere

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, au desfășurat, în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, acțiuni pe raza întregului județ, atât pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor antisociale, cât și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Astfel, zilnic, peste 200 de polițiști au fost la datorie, în județ. Aceştia au intervenit la 215 evenimente, dintre care 196 au fost sesizate prin 112. De asemenea, au fost constatate din oficiu 28 de infracţiuni, dintre care 8 la regimul siguranței rutiere. 

În urma activităților de investigații, au fost prinse în flagrant delict 19 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni.

Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii au aplicat 334 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 130.682 de lei, dintre care 73 sunt avertismente.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți în teren, în urma verificărilor efectuate fiind reținute 19 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

Facem precizarea că în această perioadă, în județul Timiș, nu a fost înregistrat niciun accident rutier grav comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut când au fost înregistrate 3 accidente grave„, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole