VEST: incendiu cu mari degajări de fum la etajul 10 al unui bloc – o fată de 15 ani prinsă în locuință a suferit un atac de panică

Un incendiu cu mari degajări de fum a izbucnit la etajul 10 al unui bloc de locuinţe din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara.

În apartament se afla o fată de 15 ani care a fost ajutată de vecini să se autoevacueze. Alte două persoane cu probleme locomotorii, au fost evacuate de la etajul 8. Au intervenit pompierii pentru stingerea incendiului.

În urmă cu puţin timp, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat un incendiu izbucnit în balconul unui apartament situat la etajul 10 al unui bloc din municipiul Vulcan.  La locul solicitării, s-au mobilizat de urgenţă pompierii Detaşamentului Petroşani cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de lucru la înălţime şi echipajul SMURD Vulcan.  Forţele operative sosite la faţa locului au constatat faptul că flăcările s-au extins, cuprinzând şi uşa balconului, fapt ce a condus la dejagări mari de fum şi în interiorul locuinţei”, a transmis duminică, ISU Hunedoara.

În momentul producerii incendiului, în apartament se afla o fată în vârstă de 15 ani, care a fost ajutată de către vecini să se autoevacueze.

Aceasta a suferit un atac de panică, fiind asistată medical de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a acţionat în sprijin.

În timpul intervenţiei, alţi doi locatari, cu probleme locomotorii, au fost evacuaţi de la etajul 8.

Pompierii au lichidat incendiul, fără a fi afectate alte apartamente. Aceştia urmează să stabilească de la ce a pornit focul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole