Femeie mușcată în curtea casei sale de câinii vecinei

O femeie din Timișoara a fost atacată și mușcată în curtea casei sale de câinii vecinei. Aceștia ar fi ajuns în curtea femeii pe sub gardul de despărțire ale cele două proprietăți.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 63 de ani, ar fi fost atacată de doi câini, în timp ce se afla în curtea casei sale, situată pe strada Ioan Slavici, din municipiul Timișoara. În urma verificărilor efectuate a reieșit că cei doi câini, ce aparțin unei femei, în vârstă de 63 de ani, ar fi pătruns în curtea persoanei vătămate pe sub gardul de despărțire al celor două proprietăți”

Proprietara câinilor a fost amendată, cu suma de 500 de lei, conform O.U.G. nr. 55/2002, privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi.

Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole