Timiș: percheziții la două instituții publice și un cabinet medical dintr-o localitate din județ

Buletin de Timișoara vă informa astăzi că polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Timiș au descins, marți dimineață, la trei adrese din județ. Oamenii legii, sub supravegherea unui procuror, au obținut mandate de percheziții la o primărie, un dispensar medical, dar și un cabinet medical, fiind vorba despre Pimăria PSD din Ohaba Lungă, așa cum puteți citi AICI.

La câteva ore distanță, IPJ Timiș a transmis și un comunicat de presă oficial, în care omite însă o serie de informații importante, cum puteți citi mai jos.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice-IPJ Timiș sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au pus astăzi în executare trei mandate de percheziție domiciliară la sediul a două instituții publice și un cabinet medical dintr-o localitate din județul Timiș.

Perchezițiile fac obiectul unui dosar penal ce vizează comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual.

În fapt, s-a reținut că în perioada 2018-2023, o persoană a fost încadrată fictiv la o unitate administrativ teritorială din localitate, aceasta desfășurându-și activitatea în fapt, la un cabinet medical din aceeași localitate. Ca urmare a efectuării perchezițiilor, au fost ridicate mai multe înscrisuri în vederea continuării cercetărilor”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole