Timiș: patrioții de la AUR acuzați de campanie electorală ilegală în școli – Inspectoratul Școlar face verificări

Buletin de Timișoara a primit mai multe sesizări de la cititori cu privire la acțiuni de campanie electorală pe care Partidul AUR Timiș le desfășoară în unitățile de învățământ de pe raza județului.

Mai mult, aceste acțiuni sunt și promovate pe paginile de Facebook ale partidului, așa cum puteți vedea mai jos.

Acțiunile s-au desfășurat zilele trecute atât în școli, cât și în grădinițe.

Spiriduşii lui Moş Crăciun de AUR în satele Pustiniş, Uivar şi Răuți! Am reuşit împreună să aducem un zâmbet pe chipul a 90 de copii! Nu vom permite ca deciziile politice ale actualei administrații să răneasca viitorul copiilor noştri! Mâine continuăm!“, se arată într-o postare a AUR Timiș.

Spiriduşii lui Moş Crăciun de AUR au ajuns şi la Grădinița din satul Bacova, localitatea Buziaş! Un alt sat unde primarul nu a oferit un mic cadou elevilor!Mulțumim domnilor Vasile Zaharie şi Daniel Morariu din organizația locală AUR Buziaş, pentru implicare!Copiii sunt viitorul nostru!“, arată AUR Lugoj.

Continuăm seria „Moş Crăciun de AUR” astăzi în comuna Uivar, sat Pustiniş! Am reuşit să aducem zâmbete pe chipul a 26 de copii! Mulțumiri preşedinților organizațiilor locale AUR Cenei – Dragoslav Ianoşev, şi AUR Giarmata – Lucian Gligor, pentru timpul dedicat acestui eveniment! Am făcut acest eveniment în comuna Uivar deoarece am fost anunțați de faptul că primarul PMP – Bogdan Săvulescu a refuzat să ajute propria comunitate cu ocazia sărbătorilor“, mai arată într-o altă postare, AUR Timiș.

Șeful Inspectoratului Școlar Timiș, Aura Danielescu, sesizată de redacția noastră cu privire la aspectele de mai sus a declarat că principala responsabilitate cade în sarcina profesorilor și directorilor de unități de învățământ și va demara o verificare la unitățile școlile și grădinițele menționate.

Potrivit legii, organizarea acțiunilor de campanie electorală în spațiile din școli în perioada de desfășurare a cursurilor reprezintă contravenție și se sancționează cu amendă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole