Timiș: locuri de muncă pentru absolvenţi – tinerii sunt așteptați la Bursa Locurilor de Muncă

AJOFM Timiş vine în întâmpinarea tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi, în data de 14 octombrie 2022, la bine-cunoscuta locaţie: Casa Tineretului, str. Arieş nr.18, Timişoara.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele locurilor de muncă, pentru ca aceştia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. La acest eveniment, pot participa şi celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Persoanele în căutarea unui loc de muncă aflate în evidenţa agenţiei, sau cele care se înregistrează la agenţie până la data organizării bursei pot beneficia, în mod gratuit de servicii de informare şi consiliere profesională, incluzând şi îndrumare şi sprijin în realizarea CV-ului şi a unei scrisori de intenţie, spune director executiv al AJOFM Timiș“, Paula-Roxana Kaşai

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante pe adresa ajofm.tm@anofm.gov.ro, sau pe fax la numărul 0256/294234, până la data de 12.10.2022.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute  la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, bv. Republicii nr.21. tel 0256/294231.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole