Timiș: femeie tâlhărită de proprietarii imobilului în care locuia cu chirie. Au lăsat-o fără telefonul mobil

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au reținut un bărbat, în vârstă de 31 de ani și o femeie, în vârstă de 21 de ani, bănuiți de tâlhărie calificată.

În 15 ianuarie, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați prin apel 112, de o femeie cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 21:00, aceasta s-a deplasat în localitatea Tormac, unde locuia cu chirie, pentru a-și lua bunurile, moment în care proprietarii imobilului, un bărbat, în vârstă de 31 de ani și o femeie, în vârstă de 21 de ani, au deposedat-o prin violență de telefonul mobil.

A fost  întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, ulterior, în urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 31 de ani și femeia, în vârstă de 21 de ani, bănuiți de comiterea faptei, fiind conduși la sediul secției de poliție pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate„, transmite IPJ Timiș.

Miercuri, 18 ianuarie, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi.

Față de bărbatul și femeia reținuți pentru tâlhărie calificată, Judecătoria Sânnicolau Mare a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole