Un tâlhar a fost prins la Lenauheim. A pătruns într-o locuință, l-a amenințat pe proprietar și a furat bani și acte

Polițiștii Orașului Sânnicolau Mare efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În data de 11 aprilie a.c., polițiștii orașului Sânnicolau Mare, au identificat un bărbat, de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii  de „tâlhărie calificată”.

În fapt, în data de 10.04.2022, în jurul orei 21:00, bărbatul, ar fi pătruns într-un imobil din localitatea Lenauheim, județul Timiș iar prin amenințări cu acte de violență, ar fi deposedat un bărbat, de 44 de ani, de portofelul său, în care se aflau 3.200 de lei, 150 de euro și mai multe acte.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole