Timiș: dosare penale pentru trei șoferi prinși băuți la volan. Unul a fost prins drogat cu cannabis la Dumbrăvița

Polițiștii au depistat în județul Timiș patru bărbați bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Sâmbătă, în jurul orei 15:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe DJ 691 în localitatea Dumbrăvița, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Tot sâmbătă, în jurul orei 23:57, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control pe strada Drubeta, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Azi noapte, în jurul orei 00:34, polițiștii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control pe Calea Timișoarei, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot azi noapte, în jurul orei 03:04, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control pe strada Corneliu Coposu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole