VEST: trei drumuri au fost blocate în urma căderilor de copaci şi stânci pe carosabil – mai multe zone sunt sub cod roșu de ploi

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, pompierii au intervenit pentru deblocarea circulaţiei.

Pe drumul judeţean 706, între localităţile Ţebea şi Ilia, respectiv între Visca şi Vorta, doi arbori au căzut pe carosabil. Pompierii Secţiei Brad şi cei ai Secţiei Ilia au acţionat pentru segmentarea şi degajarea materialului lemnos, circulaţia fiind reluată pe ambele sensuri de mers„, se arată într-o informare transmisă de ISU Hunedoara.

Conform aceleiaşi surse, şi pe DN 66 – Defileul Jiului au fost semnalate mai multe bucăţi de rocă ajunse de pe versanţi. Pentru eliberarea şoselei au intervenit pompierii Detaşamentului Petroşani.

Drumul judeţean 687 D, pe raza localităţii Dăbâca, a fost blocat din cauza aluviunilor şi un autoturism aflat în trafic nu şi-a mai putut continua deplasarea. La acest caz intervin la această oră pompierii Detaşamentului Hunedoara„, se precizează în informare.

Zona de sud a judeţului Hunedoara se află sub avertizare Cod roşu de averse abundente, iar restul judeţului sub avertizare Cod portocaliu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole