Timiș: este cerută demisia șefului CJ Timiș, Alin Nica – activitatea este zero, numai de chermeze e bun, un parazit politic care cheltuie banii publici pe festivaluri și România bubuie de scumpiri

Consiliul Județean Timiș nu a lansat de doi ani de când la conducerea instituției se află șeful PNL Timiș, Alin Nica, niciun proiect major propriu, ZERO, cum ar spune fostul primar PNL al Timișoarei, Nicolae Robu.

Lipsa proiectelor proprii, deci a activității de bază a administrației județene, l-a făcut pe șeful PNL al CJ Timiș să promoveze în ultima perioadă pe pagina sa de Facebook, cu reclamă chiar plătită, semn că fanii nu se mai înghesuie cu like-uri, o sumedenie de evenimente cofinanțate de Consiliul Județean sau la care a participat, fie că vorbim despre Festivalul Codru, Festivalul Flight sau o serbare din comuna PNL Belinț, al cărui primar a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate.

Așadar, nimic despre construirea unor bunuri publice, o viziune de dezvoltare sau despre finanțări ale unor nevoi urgente ale cetățenilor, cu atât mai grav cu cât, PNL Timiș și Alin Nica au fluturat în campania electorală sloganul mincinos, acum putem spune fără teama de a greși, “Dezvoltăm Timișul”.

Acest fapt nu a trecut neremarcat de mai mulți cititori ai paginii de Facebook a șefului administrației județene peneliste, Alin Nica, căruia i se cere chiar demisia din funcție din cauza activității inexistente.

Mai mult, Alin Nica este acuzat că “România bubuie de datori, inflație, scumpiri și oameni care mor și voi paraziți politici cheltuiți banii publici pe festivale și chermeze”.

Demisia va rog. Va urmaresc atent activitatea iar ea are foarte putin legatura cu interesele votantilor dumneavoastra… santierul giarmata-dumbravita este abandonat deja de mai bine de un an, si sincer, nu prea vad vreun proiect al CJT sa fie in derulare (poate ma indoiesc, cineva sa dea niste exemple va rog). Nici macar nu va inteleg rolul in institutia pe care o conduceti… activitatea dumneavoastra este inexistenta, cel putin imperceptibila (deci zero)”, a scris Petru P.

… si drumul Giarmata – Dumbrăvița… probabil îl vor face suspendat, ca lărgirea lui a stagnat, am rămas cu defrișările și statul bară la bară…”, remarcă Radu C.

Nica, nu mai bine te reapuci de cântat ca de administrație ești pe lângă”, este mesajul adresat de Daniel K.

A revenit măscăriciul penelist slugarnic Cîțu. Marș”, consideră un alt cititor, Petre L.

Mars ma! Alin Nimica, ce treaba ai tu cu toate astea? Tu sa sugi la bukale, de aia esti bun”, este îndemnul lui Andrej T.

De povesti suntem satui, ar trebui sa te lauzi cu alte realizari, sunt drumuri, podu care stau sa cada si  tu  vii cu gainarii de astea, iti  dau si un indiciu PODU peste riul Timis de la PARTA !!”, comentează un alt cititor, Radu C.

Mai nou la campanie electorala îi spune vizita de lucru?🤦”, se arată indignat Andrei P.

(…) faceți cumva și puneți subordonații dv la muncă că toată vara au scăldat-o prin concedii și chef de muncă nu au , aveți de dat avize de multe luni , oamenii sunt  dezamăgiți de consiliu județean și oamenii puși în funcții cheie , mobilizații dv pe cei superficiali aterizați in consiliul județean”, remarcă incompetența administrație Alin Nica un alt comentator, Dorin F.

Și DJ 691 când îl faci?”, este întrebarea lui Dan-Adrian C.

Numa pt chermeze esti bun”, concluzionează scurt Dan C.

Buletin de Timișoara a tras un semnal de alarmă încă din iarna anului trecut despre huzurul care se întâmplă la CJ Timiș și asupra modului în care administrația penelistă condusă de Alin Nica aruncă cu banii publici pe evenimente în sume record pentru Consiliul Județean Timiș, care nu au fost cheltuite niciodată, gen Parcul Crăciunului sau Parcul Primăverii, cu atât mai mult cu cât ele au fost organizate cinic, într-un cartier defavorizat al Timișoarei, cu mulți oameni săraci și care abia își satisfac nevoile traiului de zi cu zi.

Din fericire aventura lui Alin Nica la cârma CJ Timiș se apropie de final, iar de suferit vom suferi cu toții în viitor, deoarece vor fi patru ani pierduți, sperăm doar că votanții și cercurile de interese care au susținut un asemenea “măscărici” sunt mulțumite de dezastrul pe care l-au provocat.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole