USR Timiș acuză o monstruoasă coaliție împotriva Timișoarei: ca să scăpăm de Dominic Fritz

USR Timiș acuză într-un comunicat de presă constituirea unor monstruoase coaliții împotriva Timișoarei.

Scopul ar fi ca actualul primar, Dominic Fritz, să piardă alegerile locale de anul acesta.

Într-o emisiune la Antena 3 președintele PSD sector 1 București, Florin Manole a declarat că alegerile vor fi comasate pentru a scăpa de Dominic Fritz, primarul Timișoarei, conform sursei citate.

De aia le organizăm, ca să scăpăm de dumneavoastră de la Timișoara și de Clotilde Armand de la sectorul 1„, a declarat Florin Manole la Antena 3. 

Replica a venit după ce Dominic Fritz a repetat că deși se prezintă drept garantul stabilității Guvernul Ciolacu PNL nu creează decât instabilitate, atât electorală cât și legislativă. 

Suntem cu patru luni înainte de alegeri și guvernul nu este în stare să vină în fața românilor și să le spună ce vor alege atunci„, a declarat Dominic Fritz.

Temele care îi interesează pe români sunt legate de creșterea prețurilor, de ce face guvernul ca să combată inflația sau de ce avem un guvern care folosește inflația ca să crească încasările la buget. Este absolut cinic că acum se gândesc poate să mai scadă impozitele pentru cei care câștigă salariul minim, după ce USR  spune de mult timp că salariul minim nu trebuie impozitat. Avem o taxă pe boală care lovește tocmai în cele care au nevoie de protecție: mame sau femei însărcinate. Au introdus supraimpozitarea contractelor part-time, care din nou lovește tocmai în femeile care trebuie să aibă grijă ori de părinții în vârstă, ori de copii. Astea sunt consecințele reale pe care zeci de mii de români le simt în ziua de astăzi. Remarc că PSD și PNL ne vând toată ziua că vor stabilitate și apoi vin cu câte o lege care provoacă haos și instabilitate„, a mai spus primarul Timișoarei. 

Potrivit USR Timiș, și primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a simțit nevoia să-i dea o replică lui Dominic Fritz: „Deși revoluția a plecat de la Timișoara, ceasul se întoarce de la București„, a spus Piedone. 

Recomandările noastre

Cele mai citite articole