Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, acuzat de trafic de influență: șantajează candidații altor partide – hiena politică, “Fredi Geamantan“, a devorat leșurile politice din județ cu sume de bani și posturi la stat “începând de luni“

Deputatul AUR Timiș, Ciprian Titi Stoica, aduce acuzații extrem de grave șefului PSD Timiș, Alfred Simonis, președinte interimar al Camerei Deputaților.

Hiena politică a Timișului, Alfred Simonis, zis și Fredi Gemantan, a devorat mai toate leșurile politice din județ! Se pare că i-au căzut pradă și vlăstare tinere, lipsite de experiență și asumare! Mai toți candidații A.U.R. la primăriile din județul Timiș, au fost contactați și șantajați la modul abject, pentru a trece la psd! Au fost folosiți interlopi de peste hotare, sume de bani, posturi la stat „începând de luni” și retragerea primarilor în funcție! Traficul de influență se pedepsește conform legii! Direcția Națională Anticorupție va veni și te va lua!“, a scris deputatul Aur pe pagina sa de Facebook.

Ciprian Titi Stoica s-a remarcat pentru prima dată după ce i-a dat în vileag pe deputatul PNL Timiș, Cosmin Șandru, și pe fostul director STPT al PNL Timiș, Nicolae Bitea, care ar fi vrut să cumpere tot cu posturi la stat voturi pentru ca Guvernul Florin Cîțu să nu cadă la moțiunea de cenzură din 2022. Cei doi membri ai PNL Timiș își așteaptă acum sentința într-un dosar aflat la Înalta Curte de Casație și Justiție, pronunțarea fiind amânată deja de șase ori.

Reamintim că recent 16 primari şi viceprimari au trecut la PSDTimiș,la care se adaugă primarul PNL din Valcani, Dragoș Buicu, care a anunțat că va candida independent și primarul PNL din Pișchia, Ioan Sas, care a declarat că ia în calcul tot o candidatură independentă.

La data anunțării plecărilor din PNL Timiș, șeful filialei, Alin Nica, îl acuza pe liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, că face “permutări golănești“.

Cei care au plecat din PNL Timiș au spus că nu au fost ajutați de PNL și singurul care a făcut acest lucru a fost deputatul Simonis. Afirmațiile sunt grave căci multe dintre cererile lor excedau cadrul legal și eu nu am fost dispus să trec peste lege pentru a-i mulțumi.  Nu voi fi de acord niciodată să încalc legea pentru a ține aproape câțiva oameni care se joacă de-a șantajul și care au mai multe interese personale decât au cereri pentru comunitățile lor. Îl asigur pe domnul Simonis că aceste permutări în stil golănesc pe care le-a făcut vor fi sancționate la alegerile locale“, a scris Alin Nica pe pagina sa de Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole