SURSE. Șeful CJ Timiș Alin Nica, și-ar fi dat demisia din calitatea de membru al Consiliului Parohial al Bisericii din Dudeștii Noi. Motivul ascuns al deciziei

Șeful CJ Timiș Alin Nica, și-ar fi dat demisia din calitatea de membru al Consiliul Parohial al Bisericii din Dudeștii Noi, au declarat enoriași din comună pentru Buletin de Timișoara.

Potrivit surselor redacției noastre acum trei săptămâni, unul dintre preoți a anunțat în Biserică, la o slujbă, că Alin Nica și-a dat demisia din această calitate pe care o deținea în cadrul Parohiei Dudeștii Noi.

Așa cum Buletin de Timișoara v-a informat în mai multe rânduri, Alin Nica, încă șef al CJ Timiș, este cercetat deja de către Agenția Națională de Integritate în patru spețe diferite pentru conflict de interese.

Unul dintre dosare se referă la faptul că CJ Timiș-ul condus de Alin Nica a alocat fonduri Parohiei Dudeștii Noi, în condițiile în care acesta era în continuare și membru al Consiliului Parohial al Bisericii din comună, fapt prin care ar putea încălca legea.

Sesizarea echipei noastre de investigație a fost admisă de inspectorii de integritate și acum Alin Nica este cercetat pentru conflict de interese, așa cum puteți citi AICI.

Actuala demisie din Consiliul Parohial al Bisericii din Dudeștii Noi poate avea legătură cu faptul că CJ Timiș se pregătește să aloce și în acest an fonduri către bisericile din județ, iar Alin Nica s-ar alege cu o nouă plângere la ANI dacă Parohia Dudeștii Noi s-ar afla printre beneficiarele de alocări financiare, iar Alin Nica ar deține în continuare calitatea de membru al Consiliului Parohial al Bisericii din Dudeștii Noi.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole