Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean: Domnule primar, când reveniți din concediu, ar fi ideal să vă mai luați un concediu, definitiv de data aceasta

Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean, cunoscut mai mult pentru escapadele cu diferite ibovnice sau pentru bețiile la volan, își dorește plecarea din Primăria Timișoara a primarului Dominic Fritz.

Acesta consideră că Timișoara încheie anul 2021 în prăpastie.

“Dacă anul 2022 nu va coagula întreaga comunitate, Timișoara va fi îngropată definitiv în groapa săpată cu o viteză fulgerătoare de către Dominic & Co. Faptul că ieri s-a pierdut procesul de anulare a amenzii de 21 de milioane de € pentru Colterm și că Asociația Timișoara 2021, alături de proiectul Capitală Europeană a Culturii se află într-o degringoladă totală, sunt doar ultimele file ale unei cărți horror despre Timișoara anului 2021, scrisă de un vizitator al orașului. De-a lungul anului, alături de extrem de mulți timișoreni, am semnalat constant derapajele administrative, l-am atenționat și rugat public pe primarul Fritz să se trezească la realitate și să conștientizeze importanța funcției pe care o ocupă vremelnic, ne-am implicat în soluționările problemelor urgente orașului la nivel central, de unde a existat toată deschiderea. Rezultatul? Îl vedem cu toții: populism, scuze, gargară și distrugerea orașului în ritm alert“, susține deputatul penelist.

Concediul definitiv al primarului

“Domnule primar, Timișoara încheie anul 2021 în prăpastie. Când reveniți din concediu, ar fi ideal să treceți pe la camera 24 a primăriei și să vă mai luați un concediu, definitiv de data aceasta. Ar fi o ușurare, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru un oraș întreg. Da, știu, sunt un idealist. Nu o veți face. Dar mai știu că nici noi nu vom mai sta răbdători, doar atrăgându-vă atenția. Îmi doresc ca anul 2022 să găsească Timișoara unită, umăr la umăr. Răbdarea și orice cec în alb au o limită. Administrația Fritz a întrecut-o de mult! Foarte curând, consider că e timpul să acționăm. Va urma!“, precizează Ben Oni Ardelean.

PNL Săcălaz are o nouă conducere

Filiala PNL Săcălaz și-a ales noua echipă de conducere, se arată într-un comunicat de presă. BPL Săcălaz este format din următoarea echipă: Președinte:  Sabin Emilian Ceontea Vicepreședinți:      Pînzariu Catalin Kemecsei…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole