Video. Nicolae Robu a lansat o melodie proprie: “Dintre sute de catarge”. Fostul primar cântă la chitară într-un clip “ încropit pe telefon”

Fostul primar al Timișoarei spune că anul 2021 a fost primul după multă vreme fără responsabilități publice, așa că s-a dedicat proiectelor personale.

Unul dintele ele a fost o compoziție muzicală – “Dintre sute de catarge”.

“Liber de responsabilități publice pentru prima oară în ultimii 32 de ani, am avut în 2021 o cu totul altfel de viață  decât în anii precedenți, o viață foarte frumoasă, cum, în mod diferit, desigur, foarte frumoasă mi-a fost și în anii precedenți. În 2021: am scris și publicat o carte de 285 de pagini, am scris și dat la tipar o carte de 410 pagini, am finalizat una din compozițiile mele muzicale mai vechi. Această compoziție se cheamă “Dintre sute de catarge”, ca minunata poezie a marelui poet Mihai Eminescu, pe versurile căreia, inspirat de ea, am compus-o. (…) În prima zi din an, zi de repaus, inclusiv pt mine 😁, am încropit, pe telefon, un suport video pt piesă, gândit “de uz intern”, adică: la nivelul familiei mele. Ei bine, mă încumet, acum, să fac public “clipul” -acceptați, vă rog, abuzul de limbaj- cu piesa “Dintre sute de catarge” însoțită de suportul video pomenit. Vă dezvălui că am în plan un clip adevărat, profesionist, realizat cu specialiști în domeniu“, a precizat Nicolae Robu.

https://youtu.be/OLUevrY82qc

Recomandările noastre

Cele mai citite articole