SURSE. Șeful CJ Timiș, Alin Nica, își asigură un loc cu verdeață pe Popa Șapcă – l-a luat ca și consilier pe ginerele fostului șef al Penitenciarului Timișoara

Trimis recent de către vicepremierul Sorin “OUG 13“ Grindeanu să bată pe la porțile de la Jilava, șeful CJ Timiș, Alin Nica, pare mai interesat să deschidă intrările de la Popa Șapcă.

Nepotismul și crearea unei găști de indivizi dubioși sunt unele dintre caracteristicile actualei administrații județene conduse de Alin Nica, cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru conflict de interese.

După ce recent firma tatălui consilierei persoanele a lui Alin Nica, angajată a CJ Timiș, a primit un contract de 300.000 de lei chiar de la CJ Timiș; după numirea în funcția de șef de cabinet a unui individ poreclit “Borsetă“ implicat într-un dosar cu șpăgi în vămi; după punerea într-o funcție la o asociație stelit a CJ Timiș a fostului director al STPT, Nicolae Bitea, când acesta este trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupție, acum a venit rândul unui nou nepotism.

Așa se face că surse administrative au declarat pentru Buletin de Timișoara că recent șeful CJ Timiș l-a numit pe ginere fostului șef al Penitenciarul Popa Șapcă, Ioan Băla, în funcția de consilier personal, în probabila tentativă a acestuia de a-și asigura un loc cu verdeață la viitorul loc de muncă la un atelier de pe Popa Șapcă, exact pe aceeași stradă unde se află și Penitenciarul.

Fiica acestuia a fost pusă și ea tot recent în funcția de șef al Asociației Timișoara Capitală Culturală 2023, organizație în care CJ Timiș este un finanțator important.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole