Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu: primăriile să aloce toate resursele necesare pentru a evita orice fel de sincopă în gestionarea sezonului rece

Administrațiile locale trebuie să asigure deja pregătirile pentru iarnă, spune Ovidiu Drăgănescu.

“În privința drumurilor din județ, toate localitățile trebuie să beneficieze de contracte de deszăpezire sau forțe proprii suficiente pentru a fi siguri că circulația se va desfășura în condiții normale și că vom putea reduce la minimul posibil eventualele incidente nedorite care pot apărea ca urmare a ninsorilor. Fac apel către toate primăriile din județul Timiș, să aloce toate resursele necesare pentru a evita orice fel de sincopă în gestionarea sezonului rece“, consideră subprefectul liberal de Timiș.

Problema căldurii din TImișoara

Marea noastră problemă este iminenta oprire a agentului termic pentru încălzirea centralizată în Timișoara din 25 octombrie, având în vedere că E-on va opri furnizarea de gaz de la această dată. Colterm, deși caută un FUI- furnizor de ultimă instanță pentru gaz, va intra oricum în insolvență, Primăria nu mai are capacitatea de a achita costurile impuse de E-on, așa că ultima speranță este o intervenție a Guvernului României. Sunt peste 50.000 de abonați, printre care toate spitalele, cu o excepție, marea majoritate a unităților de învățământ, a instituțiilor publice, a instituțiilor de cultură. Avem speranțe că vom găsi o soluție în timp util. Sper că situația termoficării din Timișoara nu se va replica și către alte tipuri de servicii de care timișenii trebuie să beneficieze prin grija primăriilor“, menționează Ovidiu Drăgănescu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole