Spitalul Municipal Timișoara regretă luarea de mită a medicului Octavian Mazilu: practici care nu fac cinste nobilei profesii medicale

Medicul Octavian Mazilu, fost șef al Spitalului Municipal din Timișoara, actual şef al Secţiei Chirurgie Generală Oncologică, a fost arestat astăzi pentru 30 de zile sub acuzația de luare de mită, așa cum puteți citi AICI.

Spitalul Municipal a reacționat la decizia magistraților și a transmis într-un comunicat de presă că regretă fapta colegului lor.

“Lupta pentru viaţă și respectarea drepturilor pacienţilor, aceasta este misiunea noastră, a medicilor și a tuturor angajaţilor din Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timișoara. Colectivul Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timișoara regretă și se desolidarizează de toate practicile care nu fac cinste nobilei profesii medicale. Ȋntotdeauna, prin toate politicile și proiectele noastre am poziţionat pacientul precum și accesul necondiţionat la servicii medicale de înaltă performanţă în centrul atenţiei noastre, personalul fiind instruit permanent în respectarea drepturilor pacientului, deontologiei profesionale și pentru necondiţionarea actului medical“, se arată în comunicatul semnat de conducerea Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timișoara.

Partidele politice au reacționat și ele.

PNL Timiș a solicitat PSD Timiș un punct de vedere având în vedere deoarece medicul Octavian Mazilu este membru al partidului, așa cum puteți citi AICI, în timp ce PSD Timiș transmite PNL că are deja doi membri trimiși în judecată chiar pentru luare de mită, după cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole