Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara: copiii bolnavi de cancer au avut parte de o surpriză – au primit cadouri pregătite în cadrul proiectului „Vreau să trăiesc”

Asociația Academia Mămicilor din Timișoara a făcut o surpriză copiilor bolnavi de cancer de la Spitalul Louis Țurcanu.

“De Ziua Internațională a copilului bolnav de cancer, împărtășim cu voi câteva imagini cu cadourile care au ajuns, de Crăciun, la copiii de la secția hemato-oncologie a spitalului Louis Țurcanu din Timișoara. Copiii s-au bucurat de cadouri practice, vesele și colorate, care să le facă șederea în spital puțin mai ușoară. Cadourile sunt binevenite și aduc multe zâmbete, însă cel mai important pentru copii este că ei pot simți grija și suportul din partea oamenilor care le sunt alături și care susțin, alături de noi, proiectul „Vreau să trăiesc”. Mulțumim, cu această ocazie, și partenerilor noștri de la ACI Worldwide Romania, care ne sunt alături și care au contribuit la achiziționarea cadourilor pentru copii“, au transmit voluntarii AMT.

Vrei să ajuți?

“Dacă vreți să susțineți, în continuare, copiii cu afecțiuni hemato-oncologice, puteți face o donație în contul AMT, iar pentru sponsorizări pe puteți trimite un e-mail la adresa: contact@academiamamicilor.com, iar noi vă trimitem model de contract de sponsorizare. Date cont AMT: Asociația Academia Mămicilor din Timișoara – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială, Cont: RO18BRDE360SV38907053600, CIF: 33102961, Descriere tranzacție: Medicamente copii“, precizează AMT.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole