Șoselele din Timiș sunt pline de șoferi beți, drogați și fără permis de conducere

Polițiștii timișeni au depistat, în acest weekend, pe șoselele din județ, numai șoferi beți și drogați. Au mai fost găsiți și șoferii care nu aveau permis de conducere. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Sâmbătă, în jurul orei 12.35, polițiștii din Lugoj au depistat, pe strada Făgetului, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot sâmbătă, în jurul orei 11.35, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, pe strada Nistor Oprean, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”. 

În aceeași zi, în jurul orei 11.35, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Periam, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 20 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”. 

La data de 6 noiembrie , în jurul orei 15.35, tot polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Periam, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 25 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat, având montate plăcuțe de înmatriculare aparținând altui autovehicul. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare”.

Sâmbătă, în jurul orei 16.10, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au oprit pentru control, în localitatea Moșnița Nouă, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Variaș, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Duminică, în jurul orei 19.20, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Periam, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 27 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Tot duminică, în jurul orei 23.00, polițiștii din Buziaș au depistat, pe strada Principală, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole