Acțiune rutieră în Timiș. Polițiștii au dat 175 de amenzi, dintre care 66 pentru viteză. 21 de șoferi au rămas fără permis de conducere

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au desfășurat, în perioada 16 – 19 decembrie, o acțiune în județul Timiș, care a avut drept scop asigurarea unui climat de siguranță rutieră, creșterea vizibilității și autorității polițienești, precum și prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Astfel, au fost desfășurate activități pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, precum și a celor care nu respectă limitele legale de viteză.

Au fost legitimate 260 de persoane, controlate 245 de autovehicule și au fost efectuate 220 de testări cu aparatul etilotest și 10 testări cu aparatul Drugtest.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 175 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 50.750 delei, pentru nerespectarea normelor rutiere conform O.U.G 195/2002R, 66 de sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză„, transmite IPJ Timiș.

Au fost constatate cinci infracțiuni, toate la regimul rutier, și reținute 21 de permise de conducere. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole