Alți trei șoferi beți prinși la volan. Unul avea și permisul de conducere suspendat

Polițiștii timișeni au depistat trei șoferi beți la volan. Au fost întocmite dosare penale.

Luni, 19 septembrie, în jurul orei 01:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Splaiul Sofocle, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 47 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot luni, în jurul orei 01:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe strada Gheorghe Lazăr, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Luni, în jurul orei 18:20, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe DN 59, în localitatea Voiteg din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole