Sorin Grindeanu, o nouă gafă – l-a dat afară de la masă pe constructorul căii ferate Timișoara Est – Ronaț la semnarea contractului de execuție prin care trenul va circula cu 160 km/oră

Ministerul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a participat vineri la Timișoara la semnarea contractului de proiectare și execuție pentru modernizarea liniei de cale ferată Caransebeș-Timișoara-Arad, LOT 3 Timiș Est – Ronț Triaj.

Oferta financiară câștigătoare a fost depusă în urma licitației de Asocierea WEBUILD SPA – Partecipazioni Italia SPA – SALCEF SPA – Timișoara – Arad Lot 3 – 1.440.433.361,02 lei, fără TVA, iar sursa de finanţare va fi asigurată prin Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă, așa cum puteți citi AICI.

Cu această ocazie a fost organizată o conferință de presă la care a participat controversatul director al CFR, Ioan Simu, susținut în funcție de Sorin Grindeanu, și un reprezentant al contructorului, Webuild SPA.

După semnarea contractului între CFR și compania Webuild și poza de grup aferentă construirii unei noi statui a personalității incomensurabile a actualului vicepremier, Sorin Grindeanu i-a dat pe cei doi afară de la masă pentru a acapara discuția.

Mai mult, a făcut un gest extrem de neprotocolar, chiar bădăran, la adresa reprezentantului constructorului pe care l-a invitat să plece, așa cum puteți vedea în imaginile de mai jos.

Ministerul Transporturilor, Sorin Grindeanu, nu doar că nu a realizat gafa făcută, dar pare chiar mândru de isprava sa, nefiind nimeni în preajmă suficient de curajos pentru a-l trage de mânecă.

https://youtu.be/miRMlBYE65o

Recomandările noastre

Cele mai citite articole