Șoferi beți și drogați pe șoselele din Timiș

Polițiștii timișeni au prins, din nou, pe șosele șoferi băuți și drogați. Au fost întocmite dosare penale.

Astfel, ieri, în jurul orei 18.30, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, pe strada Timișoara, o mașină condusă de un tânăr, în vârstă de 32 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Tot ieri., polițiștii din Deta și Secției 8 Poliție Rurală Deta au depistat, în localitatea Livezile, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care își conducea mașina sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul nu avea permis de conducere. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În această noapte, polițiștii din Făget au depistat, în Dumbrava, un bărbat, de 60 de ani, conducea mașina cu o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În această dimineață, în jurul orei 03.30, polițiștii din Făget și Secției 10 Poliție Rurală Făget au oprit pentru control pe DJ 609 între localitățile Bethausen și Cladova, o mașină condusă, în vârstă de 21 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole