Societatea Metropolitană de Transport Timișoara a fost restructurată – au fost eliminate două treimi din posturi de la 64 la 21

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, care deține și calitatea de președinte al Societății Metropolitană de Transport Timișoara, anunță că asociația a fost restructurată.

Reducem costurile și facem mai eficiente instituțiile care țin de primărie. Azi am eliminat două treimi din posturile de la SMTT (Societatea Metropolitană de Transport Timișoara). În cadrul adunării generale de la autoritatea care coordonează transportul public, am propus o organigramă nouă. Punctul a trecut și astfel am redus numărul de angajați de la 64 la 21. E un prim pas pentru a restructura transportul public timișorean și a elimina posturi fără ros“, a anunțat Ruben Lațcău.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Societatea Metropolitană de Transport Timișoara” a fost constituită în anul 2009 în scopul înființării, organizării, reglementării, exploatării, monitorizării și gestionării în comun a serviciului de transport public local, pe raza de competență a unităților administrativ-teritoriale membre, precum și realizarea în comun a unor proiecte de investiții publice de interes zonal sau regional destinate înființării, modernizării și/sau dezvoltării, după caz, a sistemelor de utilități publice aferente Serviciului, pe baza strategiei de dezvoltare a Serviciului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole